PREGUNTES FREQÜENTS

Ara per ara no! Nomès de Divendres a les 10 del matí a Diumenge a les 20 del vespre. De mica en mica anirem donant més opcions.

Just davant de l’obrador hi ha un pàrking gratuït de 09h – 21h .

No! Tots els nostres pans tenen gluten!

El pa fet amb massa mare té un 40% menys  d’índex glucèmic que el pa fet amb llevat i millorants, llavors engreixa menys, dura més i es paeix molt millor.

El pa ecològic és més ric en proteïnes, fibres i minerals que el no ecològic. A més, té més gust i aroma. El pa blanc de producció ecològica aporta un 17% més de minerals que el pa artesanal no ecològic, i l’integral aporta més fibra, minerals i proteïnes. A Pa i Punt elaborem el pa a partir de la  nostre massa mare de cultiu propi, que li atorga el seu gust àcid característic i la capacitat de durar tendre gairebé una setmana. La massa mare es caracteritza per un procés de fermentació lent, i proporciona menys diòxid de carboni, però ofereix un pa amb un gust més àcid i molt més digestiu.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies